Pullman Boxspringbedden en matrassen

Het voordeel van langere nachten…

Pullman reclame_De Slaperij-landscape

Pullman boxspringbedden en matrassen

Bij de Slaperij kunt u terecht voor het complete assortiment Pullman boxsprings en matrassen. Van de aantrekkelijk geprijsde Pullman Express boxspringsets, tot zeer comfortabele matrassen. Al diverse keren heeft Pullman het predicaat mogen ontvangen voor het ‘beste geteste’ matras.

Een matras uitkiezen is echter niet alleen een kwestie van ‘labels’ en ‘predicaten’… Het gaat er vooral om of ú er goed op ligt. Iedereen is anders, een matras voor iedereen bestaat nu eenmaal niet. Ontdek op welke matras u voldoende ondersteuning ondervindt en een prettig ligcomfort ervaart. Graag wil ik u daarbij adviseren.

U ervaart in elk geval perfecte nachtrust op de in Nederland handgemaakte Pullman matrassen en boxsprings, met ondersteuning op maat.

‘Heerlijk slapen doet u op een Pullman matras al vanaf € 699,-.’

Ervaar het comfort en afwerkingsniveau van Pullman bij De Slaperij in Zeist.

Ik nodig u van harte uit in onze showroom om te ervaren wat een Pullman boxspring en matras voor u kan doen. Maak vandaag nog een afspraak!

Ook in deze tijd bent u van harte welkom bij De Slaperij. Uiteraard met inachtneming van de min. 1,5 meter afstand- en hygiënemaatregelen.

Maak een persoonlijke afspraak en kom in alle rust proefliggen wanneer het u uitkomt. Voelt u zich niet bezwaard dat ik alleen u (en uw partner) in de winkel zal ontvangen voor persoonlijk advies. Deze service is geheel gratis én bied ik met alle liefde aan!

Neem contact op voor een persoonlijke afspraak via 030 – 69 19 430.